Fotografie

Fotografie

Vinden jullie de foto’s op mijn website ook zo mooi? Een vriendin van mij, Iza, heeft ze gemaakt. Hieronder heeft ze een stukje over zichzelf en haar werk geschreven. Zijn jullie benieuwd naar meer werk van haar of willen jullie met haar in contact komen? Kijk dan op haar website www.izzyfotografie.nl 

*** 

Journalistiek. Creatief. Verhalend.

Dit is mijn manier van fotograferen: totaal natuurlijk. Go with the flow. Ik creëer geen ‘fotosituaties’, ik zal jullie door de dag heen geen aanwijzingen geven of voor de camera laten lachen. Ik leg vast wat er gebeurt, de echte momenten van de dag. Het is JULLIE verhaal – en ik vertel het met mijn beelden. Ik kijk, ik observeer, ik ben continu bezig met het ‘scannen’ van de omgeving – op zoek naar de kleine momenten die zo snel voorbij gaan, en die jullie bruiloft bijzonder maken. Tastbare herinneringen: dit wil ik aan jullie geven.

Momenten. Emoties. Humor.

Ik fotografeer jullie en jullie gasten zo natuurlijk mogelijk, gewoon terwijl iedereen van de dag en van elkaar geniet. Mijn focus ligt op mensen. De intense knuffel die je je moeder geeft, het traantje in het oog van je vader, de schatterlach van oma, een verveeld kind op de grond midden in de trouwzaal – dit zijn momenten waar ik op zoek naar ben.

Uniek. Persoonlijk. Echt.

Iedere bruidsreportage die ik maak is voor mij een nieuwe uitdaging. Jullie zijn anders dan alle andere bruidsparen en drukken een persoonlijke stempel op jullie trouwdag. En daarom worden jullie foto’s ook uniek en bijzonder – ze gaan jullie eigen verhaal vertellen. Bij mij krijg je geen “traditionele” bruidsfoto’s. Jullie dag is speciaal, dus waarom zou je dezelfde foto’s willen als iedereen? Laat mijn creativiteit voor jullie werken, en ik zal jullie trouwdag op een niet-standaard, cliché-vrije, journalistieke manier (met een artistiek tintje) vastleggen. En het mag ook een beetje gek!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.