Over mij

Die trouwambtenaar ben ik dus, Joyce Renting. Samen met mijn vriend Hans en twee kinderen, James (2019) en Scottie (2021), woon ik in Veghel. Eind 2020 hebben wij in het centrum een oude boerderij gekocht die wij volledig aan het verbouwen zijn tot ons droomhuis. Een hele klus, maar we kunnen niet wachten om er vol op van te genieten met ons gezin!

Dat ik trouwambtenaar/BABS/ceremoniespreker ben geworden was niet iets waar ik als klein meisje al van droomde. Het is, zo gezegd, op mijn pad gekomen. Tijdens mijn werkzaamheden bij de gemeente Best (2013-2016) ben ik voor het eerste in contact gekomen met “het vak”.

Na mijn eerste huwelijk dat ik had voltrokken (2015) wist ik het zeker: dit is het voor mij. De relatief kort, maar krachtige tijd die je met een bruidspaar doormaakt waarin ze hun hele leven op tafel gooien vind ik bijzonder. Want naast fijne, mooie en grappige momenten die stellen hebben meegemaakt samen zijn er, net zoals bij iedereen, ook donkere dagen geweest. Dat is daar een verhaal over mag schrijven en vervolgens mag spreken op hun grote dag is iets waar ik intens gelukkig van word.

Wat overigens wel al vanaf kleins af aan in mij zit is het feit dat ik eindeloos kan genieten van romantische momenten/verhalen. Zo kan ik namelijk al huilen bij de tune van de All You Need Is Love Kerstspecial en krijg ik direct een brok in mijn keel zodra Joris Linssen op het eerste wachtende familielid afstapt in Hello Goodbye.

♥  Tukker én Brabander
Geboren in Enschede maar opgegroeid in Noord-Brabant

♥  Wijnliefhebber
Rosé, wit, rood… ik ben de moeilijkste niet

♥  Professioneel bank-slaper
Ik heb zelden tot nooit het einde van een film gehaald

♥  Verslaafd aan “lusjes” friemelen
Dat zijn de etiketjes die in je kleding zit