Werkwijze

Om jullie de mogelijkheid te geven de juiste keuze te maken plan ik om te beginnen graag een (digitaal) kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en hoor ik graag wat jullie plannen en wensen zijn rondom de ceremonie. Jullie trouwdag is uniek en daarom is het belangrijk dat wij een klik hebben. Op die manier zorgen we er samen voor dat jullie een ceremonie krijgen die écht bij jullie past. Na deze kennismaking laten jullie mij weten of dat ik jullie ceremonie mag verzorgen.

Wanneer jullie voor mij als trouwambtenaar hebben gekozen, plannen we ongeveer zes weken vóór jullie trouwdag een voorbereidingsgesprek in. Tijdens dit voorbereidingsgesprek kom ik graag naar jullie thuis toe om de ceremonie van A tot Z voor te bereiden en natuurlijk jullie verhaal te horen. Door middel van die informatie ga ik daarna aan de slag om een mooie, leuke en persoonlijke speech te maken.

Als jullie het leuk vinden kan ik ook contact opnemen met familie en/of vrienden zodat zij input kunnen leveren voor nog meer persoonlijke informatie over jullie als stel. Ten slotte sluiten we ons traject samen af met de ceremonie op de dag zelf.